Om oss

Om oss

Effektivitet i byggprojekten

Vi har kompetens och många års erfarenhet inom Bygg/Vvs/El.
Vi har korrekt kompetens och många års erfarenhet av uppdrag åt en mängd kunder. Namnet Consoli är en förkortning för ordet Consolidate, som betyder förtoende, befästa, styrka – egenskaper som definierar oss på Consoli Consulting står för. Naturligtvis är vi certifierade för projektledning, besiktning och innehar behörighet K för kontrollansvar. Vi arbetar enligt certifieringen ISO 9001 och 14001.
0
utförda projekt
0 +
års erfarenhet
0 +
medarbetare
0
samarbetspartners

Om oss

Effektivitet i byggprojekten

Vi har kompetens och många års erfarenhet inom Bygg/Vvs/El.

Vi har korrekt kompetens och många års erfarenhet av uppdrag åt en mängd kunder. Namnet Consoli är en förkortning för ordet Consolidate, som betyder förtoende, befästa, styrka – egenskaper som definierar oss på Consoli Consulting står för.

Naturligtvis är vi certifierade för projektledning, besiktning och innehar behörighet K för kontrollansvar. Vi arbetar enligt certifieringen ISO 9001 och 14001. 

01.

UTVECKLING I BYGGBRANSCHEN

Vi tror på att ligga i framkant av utveckling och innovationer. Därför har vi utvecklat vår egen metod för att nyttja modern teknik. Det gör att vi åstadkommer mer effektiva processer i vårt dagliga arbete, vilket ger dig som kund snabbare projekt med bibehållen, eller förbättrad kvalitet.

02.

Våra kunder

Våra kunder är både små och stora fastighetsägare samt bostadsrättföreningar. Vi bistår även större konsultorganisationer med kompetens i projekt. Några exempel är Kungsleden, Rikshem och Stena Fastigheter.
Du kan se ett urval av våra referenser och projekt på sidan Uppdrag. 

03.

VI BRINNER FÖR BYGGANDET

På Consoli brinner vi för uppdrag där vi får jobba med såväl det befintliga fastighetsbeståndet som nyproduktion av lokaler, bostäder eller industribyggnader. Vi har många års erfarenhet som vi gärna delar med oss av inom flera delar av entreprenadprocessen: Bygg, VVS och El.

Kort sagt kan man säga att vi kommer till jobbet för att vi älskar allt som hör till byggandet. Detaljerna, planeringen, byggplatsbesöken och den råa luften i ett bygge under produktion. Det är vad som får oss att ticka. 

04.

GRUNDAREN MED ÖGA FÖR LYCKADE PROJEKT

Staffan Tjulander är grundare av Consoli Consulting. Staffan har över 16 års erfarenhet av byggbranschen bland annat från Skanska. Genom åren har han varit flitigt anlitad för en mängd korta och långa projekt med olika karaktärer.

Staffan Tjulander lägger stor vikt vid noggrannhet i projektets ekonomi och ser ett stort värde i hur just-in-time-leveranser bidrar till ett lyckat projekt. Därför är ordning och reda är en grundbult i det som Staffan Tjulander tar sig an. Idag har vi växt till 5 anställda och flertal samarbetspartners och underkonsulter som sitter i hjärtat på Södermalm, Bondergatan 9A. 

Tveka inte för att kontakta oss för vidare frågor eller uppdrag

Consoli Consulting är din kontakt när du behöver projektledning, besiktning och konsultation inom bygg och projektledning.