Byggledare

Byggledare

Byggprojektledning

VÅR KOMPETENS – DIN TRYGGHET

Söker du professionell byggledare och hjälp med byggprojektledning, en samordnare för samtliga kontrakterade entreprenörer i ett byggprojekt?

Företaget som bryr sig om din ide till färdig produkt

Kontakta oss direkt nedan

Om oss

Effektivitet i byggprojekten

Vi har kompetens och många års erfarenhet inom Bygg/Vvs/El.

Vi har korrekt kompetens och många års erfarenhet av uppdrag åt en mängd kunder. Namnet Consoli är en förkortning för ordet Consolidate, som betyder förtoende, befästa, styrka – egenskaper som definierar oss på Consoli Consulting står för.

Naturligtvis är vi certifierade för projektledning, besiktning och innehar behörighet K för kontrollansvar. Vi arbetar enligt certifieringen ISO 9001 och 14001. 

Vad gör en BYGGledare?

Byggprojektledning innebär samordning och administration av byggprojektet. En byggprojektledare har det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning av både mindre och större byggprojekt, och leder samtidigt teamet mot uppsatta mål.

01. representant

Som byggprojektledare är man beställarens representant på byggarbetsplatsen och man bevakar beställarens intressen, ser till att bygget fortlöper enligt uppsatta kvalitets-, tids- samt ekonomiska ramar.

02. MÖTEN

Våra projektledare håller i samordningsmöten, möten på arbetsplatsen, byggmöten, kvalitetsronder och skyddsronder. Alla möten behöver protokollföras.

DRIVANDE PROJEKTLEDARE FRÅN CONSOLI

Att vara byggprojektledare innebär ett stort ansvar, och vi måste vara drivande och ledande i hela processen, samt jobba långsiktigt.

01. Dialog

Därför är en stor del av vår vardag att ha kontakt och dialog med er som uppdragsgivare. Det är en viktig pusselbit för oss att förstå och bemöta behov och krav.

02. Våra projektledare...

Tveka inte för att kontakta oss för vidare frågor eller uppdrag

Consoli Consulting är din kontakt när du behöver projektledning, besiktning och konsultation inom bygg och projektledning